FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Samba-aanvaller buiten de selectie gehouden vanwege Feyenoord’

Igor Paixao is buiten de wedstrijdselectie gelaten van zijn Braziliaanse club Coritiba. Vanwege zijn naderende transfer naar Feyenoord willen ze geen risico meer nemen.

De onderhandelingen met Coritiba gaan over de laatste details. Feyenoord heeft naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro geboden voor de volledige transferrechten van Paixão. Zijn huidige werkgever verlangt echter een bedrag van acht miljoen euro.

De 22-jarige buitenspeler lijkt snel zijn handtekening te gaan zetten onder een meerjarige verbintenis in De Kuip. Paixao moet Arne Slot nog meer mogelijkheden gaan geven in de aanval. De Braziliaan wordt de tiende versterking van deze zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *