FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Felle discussie over laatste details van deze transferdeal’

Feyenoord hoopt nog altijd de 22-jarige Braziliaanse vleugelflitser Igor Paixão naar Rotterdam te halen. Maar de laatste gesprekken met zijn club Coritiba verlopen moeizaam.

”Een persoon die bij de onderhandelingen betrokken is vertelde me dat de zaken de laatste dagen verhit zijn”, vertelt journalist Jorge Nicola. Feyenoord heeft naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro geboden voor de volledige transferrechten van Paixão. Zijn huidige werkgever verlangt echter een bedrag van acht miljoen euro.

”Het bestuur van Coritiba wil het verschil goed maken door een doorverkooppercentage te bedingen. Feyenoord moet dan in de toekomst een deel van de inkomsten afstaan. Aangezien Feyenoord gericht is op jonge spelers te ontwikkelen hebben ze er vertrouwen in dat ze in de toekomst kunnen profiteren”, aldus de journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *