FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet direct tien miljoen overmaken aan Dinamo Moskou’

Feyenoord moet zo snel mogelijk de overeengekomen transfersom van tien miljoen euro overmaken aan Dinamo Moskou voor Sebastian Szymanski. De Rotterdammers huren hem en hebben tevens een optie tot koop. Wat de fans betreft is er na Vitesse-uit al geen twijfel meer: metéén doen! Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter….

One thought on “‘Feyenoord moet direct tien miljoen overmaken aan Dinamo Moskou’

  1. absoluut een topper, per direct vastleggen voor minimaal 4 jaar en Zerrouki laten zitten waar ie zit want die voelt zich thuis tussen die hersenloze figuren, vanmiddag genoten, wat een baas is dat, voor hem alleen al komen we naar het stadion en wat is 10 miljoen? als hij onder Slot speelt en traint wordt ie nog veel beter en meer waard

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *