FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord weet wat het wil en pakt door’

Feyenoord staat op het punt om mandekker Marcos Senesi te verkopen aan het Engelse Bournemouth. En volgens het medium 1908 willen de Rotterdammers deze miljoenenopbrengst direct uitgeven aan de komst van de Slowaaks international David Hancko.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord-medium schrijft zaterdagavond: “Feyenoord heeft warme banden met Tomáš Rosický, de sportief directeur van Sparta Praag. Het is volgens bronnen onvermijdelijk dat Feyenoord zich op zeer korte termijn weer in Tsjechië gaat melden voor Dávid Hancko.”

Eerder deze zomer stelde Sparta Praag zich nog keihard op in de onderhandelingen. Na de uitschakeling in de voorrondes van de Conference League en de moeizame competitiestart is er een nieuw perspectief ontstaan. Hancko is mogelijk voor een lager bedrag op te halen.

Feyenoord verkoopt Senesi naar verluidt voor vijftien miljoen euro plus bonussen. Daarvan gaat een deel naar het Argentijnse San Lorenzo, maar alsnog blijft er een aantrekkelijk bedrag over om te investeren. Hancko lijkt nu dus de topkandidaat te zijn om de Argentijnse verdediger te doen vergeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *