FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AD: ‘Feyenoord wil deze week spektakel-aankoop afronden’

Feyenoord wil deze week de transfer van de 22-jarige Braziliaanse vleugelflitser Igor Paixão afronden. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Ondanks dat er met Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi twee buitenspelers zijn aangetrokken, wil Feyenoord snel nog een vleugelaanvaller presenteren. De 22-jarige Paixão zou de vertrokken Luis Sinisterra moeten gaan vervangen in De Kuip.

Voor de aanvaller van FC Cortiba zou Feyenoord wel een transfersom van een paar miljoen euro moeten betalen. Onduidelijk is wat de hoogte is van dat bedrag, maar met het aantrekken van de jonge Paixão zetten de Rotterdammers opnieuw in op het creëren van restwaarde.

Als de komst van de Braziliaanse speler deze week daadwerkelijk wordt afgerond, krijgt trainer Arne Slot direct meer opties op de flank. Zondagmiddag tegen Vitesse begonnen Patrik Walemark en Dilrosun aan de zijkant, die beiden ook nog eens tot scoren kwamen in het gewonnen duel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *