FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord speelt keihard pokerspel met inkomende transfer’

Het is nog maar de vraag of de Braziliaanse vleugelflitser Igor Paixão deze zomer de overstap maakt naar Feyenoord. Dit weet clubwatcher Marcel van der Kraan te melden. De journalist van De Telegraaf zegt dat de transfer nog lang niet in kannen en kruiken is.

Van der Kraan stelt in de voetbalpodcast van de krant: “Daarvan denken sommigen dat hij al binnen is, maar die heeft een hele lastige club. Feyenoord stelt zich toch weer vrij hard op. Dat zie je de laatste tijd in de aan- en verkoop. Ze betalen niet over de top en dat is ook met Zerrouki het geval. Dat doen ze gewoon niet.”

Ook de komst van Marcos López is nog niet officieel. Van der Kraan stelt dat hij ‘eigenlijk al binnen’ is. “Er is alleen nog een papierwinkel die afgerond moet worden. Dat komt ook omdat de MLS altijd toestemming moet geven voor het afstaan van een speler als hij verkocht wordt. Daar zit een hele toestand omheen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *