FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Optimisme bij Feyenoord is nog een beetje voorbarig’

Feyenoord wist gisteren Vitesse met 2-5 aan de kant te zetten en het optimisme is groot bij de Rotterdammers. Toch houd voetbaltrainer Robert Maaskant nog een slag op de arm.

“Dit is geen echte graadmeter”, stelt Maaskant maandag in FC Rijnmond. “Het was een hele knappe overwinning en ik had een moeizamere wedstrijd verwacht. We moeten alleen Vitesse nog op waarde gaan schatten, al doet dat niets af dat Feyenoord heel knap heeft gewonnen. In Nederland slaat iedereen alleen gelijk door en wordt er gelijk gepraat over een kampioenschap en dat is nog veel te vroeg.”

Dennis van Eersel zag evenwel een heleboel lichtpuntjes. “Er vielen verschillende spelers positief op bij Feyenoord. Danilo en Sebastian Szymanski speelden goed en Javairô Dilrosun maakte gelijk het doelpunt van het jaar.” Sinclair Bischop: “Danilo heeft de lat hoog gelegd voor Santiago Giménez. Hij was goed aanspeelbaar, werkte hard, is snel en hij kan goed koppen. Het is best wel een complete spits.”

Van Eersel vindt dat Feyenoord nog moet werken aan de breedte. “Je hebt nu alleen nog maar één op één spelers vervangen.” Bischop vindt dat daarentegen een risico. “Als je enorm veel spelers gaat halen, raken spelers ook eerder geïrriteerd omdat ze niet spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *