FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Daadkrachtig Feyenoord troeft topclubs af en heeft nieuwe parel binnen’

Feyenoord is momenteel druk bezig om het grote Zweedse talent Lucas Bergvall naar Rotterdam te halen. De gesprekken hierover zijn in de laatste fase beland. Hij wordt door meerdere Europese grootmachten begeert, maar het is Feyenoord die er zo goed als zeker met zijn handtekening vandoor gaat.

Dat meldt journalist Rasmus Hjortling van FotbollDirekt. Naast Feyenoord zou ook Manchester United hengelen naar Bergvall, die te boek staat als één van de grootste talenten van Zweden. Eerder liep hij al stage bij Bayern München en Juventus.

Op vijftienjarige leeftijd maakte Bergvall zijn debuut voor IF Brommapjkarna, een team dat uitkomt op het tweede niveau van Zweden. De aanvallende middenvelder zal het nodige moeten kosten voor de Rotterdammers. Naar verluidt moet er 750.000 euro worden overgemaakt aan de club waar hij nu onder contract staat.

Mocht de transfer van Bergvall worden afgerond, dan is het niet de eerste keer dat Feyenoord een speler met dit profiel binnenhaalt. Eerder werd Jayson Ezeb al aan de jeugdopleiding toegevoegd. De zestienjarige spits speelt samen met Bergvall in de jeugdteams van Zweden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *