FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord ziet verdediger na twee jaar weer vertrekken

Feyenoord heeft na twee jaar afscheid genomen van de 21-jarige Noorse verdediger Sondre Skogen. Hij keert weer terug naar zijn thuisland waar hij gaat spelen voor Mjøndalen IF.

Hij werd dinsdag gepresenteerd door Mjøndalen IF, dat uitkomt op het tweede niveau in Noorwegen. Hij tekent voor twee jaar en in Noorwegen zijn ze happy. “Met zijn Rosenborg- en Feyenoord-achtergrond is hij goed geschoold”, zegt directeur spelerszaken Jan-Remi Dalen. “Sondre is een aanvoerderstype dat veel wedstrijden heeft gespeeld voor het tweede team van Rosenborg en Feyenoord.”

Bij Feyenoord had Skogen nog een contract tot medio 2023. De Rotterdammers verdienen dus in principe een transfersom aan zijn exit, al doen de clubs daar geen uitspraken over. Feyenoord pikte Skogen twee jaar geleden op bij Rosenborg BK. De stopper speelde zijn wedstrijden in het Onder 21-elftal en zat geen enkele keer bij de selectie van Feyenoord 1. Skogen speelde ook nog even op huurbasis bij Excelsior.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *