FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Martijn Krabbendam: ‘Ik geeft het een 50/50 kans’

Gisteren werd bekend dat Marcos Senesi de komende seizoen speelt voor de Engelse Premier League-club Bournemouth. En het zou heel goed kunnen dat er nog een Feyenoorder naar die competitie gaat. Ook voor Orkun Kokcu lonkt zón avontuur.

In de Dick Voormekaar Podcast spreekt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zich uit over de situatie van de Turks international. “Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü. De kans is denk ik fiftyfifty dat hij vertrekt. Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij naar Engeland gaat. Maar er is ook veel interesse uit Italië.”

Feyenoord raakte deze zomer al drie spelers kwijt aan de Premier League: Tyrell Malacia koos voor Manchester United, Luis Sinisterra voor Leeds United en Marcos Senesi voor AFC Bournemouth. Kökcü zou dus zomaar eens de volgende in dat rijtje kunnen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *