FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Cyriel Dessers heeft zijn toptransfer te pakken

Cyriel Dessers heeft dan eindelijk zijn gewenste transfer te pakken. De aanvaller verruilt Genk voor het Italiaanse Cremonese.

Een transfer van Dessers hing al een tijdje in de lucht. En zaterdag na de wedstrijd tegen KAS Eupen (4-2) wond hij er zelf ook geen doekjes meer om. “Het is geen geheim dat de transfer dichtbij is. Italië? Ja, die kans zit er in. Dat kan ik wel zeggen. Ik heb altijd gedroomd van een topcompetitie en dat is nu heel dichtbij. Morgen is een belangrijke dag tussen de clubs, dus ik ben heel benieuwd”, reageerde de Nigeriaanse aanvaller bij Eleven Sports.

Inmiddels is er een akkoord bereikt voor een transfersom van 6.5 miljoen euro. Voetbal International schrijft: “Woensdag maakt Cremonese melding van de komst van Dessers, die met zijn transfer zijn droom om in een Europese topcompetitie te gaan voetballen ziet uitkomen. Cremonese maakt niet bekend voor hoeveel jaar de aanvaller, die vorig seizoen nog veel indruk maakte bij Feyenoord, heeft getekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *