FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot doet navraag naar speler uit de Eredivisie’

In de zoektocht naar een extra linksback heeft Feyenoord haar oog laten vallen op Alex Bangura. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van.

Trainer Arne Slot zou gecharmeerd zijn van de 23-jarige Cambuur-speler. Volgens het medium is de interesse nog niet concreet, maar informeerde Feyenoord recent wel naar de vleugelverdediger. Bangura genoot een deel van zijn jeugdopleiding op Varkenoord, voordat hij in 2018 transfervrij naar Cambuur vertrok. In Leeuwarden groeide hij de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde. Hij heeft nog een contract tot medio 2023, met de optie voor nog een seizoen.

Of Feyenoord doorpakt voor een nieuwe linksback, is afwachten. Dávid Hancko is de beoogde opvolger van Marcos Senesi, maar de Slowaak van Sparta Praag kan ook op links uit de voeten. De Rotterdammers werden eerder al in verband gebracht met Matías Viña, maar AS Roma ontving nog geen concreet voorstel. Dat zou in augustus nog kunnen veranderen, als blijkt dat de Uruguayaan weinig perspectief heeft in Stadio Olimpico.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *