FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gaat ‘mannetjesputter’ naar Rotterdam halen

Feyenoord heeft een bod van zes miljoen euro neergelegd bij het Tsjechische Sparta Praag voor mandekker David Hancko. Hier maakt de journalist Ludek Mádl melding van.

Een voorstel van vijf miljoen van Feyenoord bleek eerder niet genoeg, maar nu is een akkoord wel nabij. Hancko moet de elfde zomerversterking worden van de Nederlandse topclub. Eerder werd onder meer een recordbedrag betaald voor Quinten Timber. Als de mandekker tekent, komen de totale uitgaven in De Kuip op bijna 26 miljoen euro te liggen. Er is echter ook voor 56 miljoen euro verkocht.

Hancko is bij Feyenoord de beoogde opvolger van Marcos Senesi. Hij zal de concurrentie moeten aangaan met een andere nieuweling, Jacob Rasmussen. Hancko is op dit moment aanvoerder bij Sparta Praag en 1908.nl meldde al eerder de interesse van Feyenoord in de negentienvoudig Slowaaks international. Hancko zelf is erg te spreken over een eventuele transfer naar Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *