FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jayden Oosterwolde zou ik een aanvulling vinden voor Feyenoord’

Feyenoord haalde deze week de linksback Marcos Lopez binnen. En naar verluidt zijn ze ook bezig met een andere linksback genaamd Matias Vina. Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Mario Been komt met een andere optie voor de Rotterdammers. Namelijk Jayden Oosterwolde.

“Ik vond die Oosterwolde altijd een heerlijke bij FC Twente”, reageert de oud-trainer van Feyenoord. “Die back was bloedsnel en goed in het verdedigen. Hij is daarna naar Parma gegaan. Dat vond ik echt een uitstekende speler. Als hij in Italië niet speelt, dan kan je hem er altijd achter zetten. Maar goed, dit is even een tipje. Ik vond dat echt een goede speler.”

Oosterwolde maakte afgelopen seizoen op huurbasis de overstap van FC Twente naar Parma. De Italiaanse club had een verplichte optie tot koop en nam de 21-jarige vleugelverdediger deze zomer voor drie miljoen euro over van de Enschedeërs. In het eerste seizoen kwam Oosterwolde tot slechts duels in de Serie B. Afgelopen weekend behoorde hij niet tot de wedstrijdselectie voor de bekerwedstrijd tegen Serie A-club Salernitana, die met 0-2 werd gewonnen door Parma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *