FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik werd met Feyenoord kampioen, maar zo voelde ik het niet’

Sven van Beek speelt al een hele periode goed bij SC Heerenveen. Aankomende zaterdag speelt hij een wedstrijd tegen zijn oude werkgever Feyenoord. Aan die periode denkt hij met gemende gevoelens terug.

In gesprek met RTV Rijnmond blikt de 28-jarige Van Beek terug op zijn jaren in Rotterdam, die gekenmerkt werden door een aantal behoorlijke blessures. Een van die blessures zorgde er ook voor dat hij op krukken moest toekijken hoe Feyenoord op 14 mei 2017 tegen Heracles Almelo de landstitel pakte. “Feyenoord is kampioen geworden, maar voor mijn gevoel ikzelf niet helemaal. Het was een mooie ervaring, maar ik had hem wel anders willen zien.”

Inmiddels is Van Beek één van de belangrijke spelers in Friesland. Trainer Kees van Wonderen benoemde hem onlangs dan ook tot aanvoerder. “Ik ben aanvoerder en heb vorig jaar ruim dertig wedstrijden gespeeld en daarbij ook een hoog niveau aangetikt. Ook dit seizoen ben ik weer goed begonnen tegen Sparta en dat wil ik zaterdag in De Kuip doorzetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *