FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mark Diemers maakt het seizoen af in het noorden van het land’

Feyenoord-middenvelder Mark Diemers heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder maakt het seizoen op huurbasis af bij FC Emmen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Daarmee is het vrijwel zeker dat Diemers niet meer terugkeert in De Kuip. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af. Hij zou al medisch gekeurd zijn door Emmen en nog deze week worden gepresenteerd, schrijft het doorgaans goed ingevoerde medium.

Diemers zat op een dood spoor bij Feyenoord, dat hem twee jaar geleden nog voor de neus van FC Groningen wegkaapte en voor ruim één miljoen euro overnam van Fortuna Sittard. De spelmaker kon echter geen potten breken bij de Rotterdammers. Na de komst van Arne Slot was zijn rol vrijwel uitgespeeld. Het afgelopen halfjaar werd hij verhuurd aan 2. Bundesliga-club Hannover 96. Nu biedt Emmen uitkomst. De huurdeal betekent wel dat Feyenoord niets meer aan hem verdient.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *