FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist’

Mark Diemers speelt de rest van het seizoen voor FC Emmen. Na dat jaar loopt zijn contract af bij Feyenoord en kan de middenvelder hoogstwaarschijnlijk opzoek naar een nieuwe werkgever. Op dit moment wil hij alleen maar minuten maken.

“In eerste instantie is het doel dat ik FC Emmen help en dat FC Emmen mij helpt. Daarna hoop nog een stap te zetten naar het buitenland. Het is voor andere clubs aantrekkelijk dat ik na dit seizoen transfervrij ben. Ik wil daar echter nog niet te ver op vooruitlopen”, vertelt Diemers in gesprek met het Dagblad van het Noorden. De afgelopen maanden werd hij door Feyenoord verhuurd aan Hannover. Hij kon deze zomer opnieuw naar het buitenland, maar deed dat bewust niet.

“Mijn privésituatie vroeg erom. We hebben net vijf weken een kleine erbij, een dochtertje. We hadden al een zoontje. Ik heb net een half jaar in het buitenland gevoetbald voor Hannover 96. Ik wil mijn gezin dit jaar rust bieden en niet halsoverkop hoeven te verhuizen”, aldus Diemers, die zich vanaf de eerste dag gewaardeerd voelt bij zijn nieuwe club. “Ik ben blij met de positieve reacties die ik inmiddels van staf, spelers en supporters heb mogen ontvangen. Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist.”

Dick Advocaat haalde hem naar Feyenoord, maar Arne Slot bleek minder enthousiast over de voetballer. “Desondanks houd ik een positief gevoel over mijn tijd bij Feyenoord. Ik heb mezelf er gigantisch kunnen ontwikkelen. Zowel op voetballend vlak, door elke dag met enorm goede spelers te trainen, als op mentaal vlak. De druk daar is enorm.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *