FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet door en pakt vliegtuig voor onderhandelingen’

Een delegatie van Feyenoord heeft het vliegtuig naar Argentinie genomen om de verrichtingen te bekijken van de 19-jarige middenvelder Ezequiel Bullaude. Volgens de Argentijnse media hopen de Rotterdammers een akkoord te bereiken over de transfersom.

Bullaude staat tot medio 2024 onder contract bij Club Deportivo Godoy Cruz en moet tegen de tien miljoen euro gaan kosten. AZ heeft eerder aan bod gedaan op de nummer tien, die ook als acht en linksbuiten en de voeten kan, van rond de vijf miljoen euro. Het bod van de Alkmaarders is afgewezen.

Journalist Juan Esteban Suraci weet nu te melden dat Feyenoord een bod heeft gedaan van rond de zeven miljoen euro en dat er de komende uren verder gesproken gaat worden. In Argentinië gaan ze er vanuit dat Bullaude zijn laatste wedstrijd voor Godoy Cruz al heeft gespeeld en Feyenoord daarmee AZ aftroeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *