FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe klapper op komst: ‘Feyenoord pakt uit met bod van zeven miljoen’

Feyenoord heeft een bod van zeven miljoen euro neergelegd bij Godoy Cruz voor de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude. Hier maakt de Argentijnse journalist César Luis Merlo melding van.

Het is niet de eerste keer deze transferzomer dat Feyenoord wordt gelinkt aan Bullaude. Eerder meldde 1908.nl al dat de Argentijnse spelmaker in de belangstelling staat van de Rotterdamse club. Bullaude beschikt bij Godoy Cruz over een contract dat nog twee jaar doorloopt.

Niet alleen Feyenoord, ook AZ zou zijn zinnen hebben gezet op de komst van Bullaude. De Alkmaarders worden al langere tijd in verband gebracht met de Zuid-Amerikaanse middenvelder, maar lijken door de Rotterdamse interesse een pas op de plaats te moeten maken in de transferstrijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *