FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke zorgen bij Feyenoord over gerenommeerde aanvallers’

Met Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh heeft Feyenoord twee vleugelflitsers in huis die zich al eerder hebben bewezen in de Eredivisie maar de laatste jaren komt hun spel er meer zo goed uit. En dat baart de heren van FC Rijnmond zorgen.

Als huurling van Sevilla keerde Idrissi deze zomer terug naar Nederland. Tegen Vitesse viel hij in, maar stelt Vincent Schildkamp: “Dat was heel matig. Zijn motoriek, balbehandeling. Dat was altijd een frivole lichtvoetige speler. Daar heb ik niets van gezien.”

Schildkamp is al evenmin enthousiast over Jahanbakhsh. Volgens de ESPN-commentator lijkt zijn einde bij Feyenoord nabij. “Hij komt maar niet in de buurt van zijn oude niveau. Ik hoop voor Idrissi dat dat nog gaat veranderen”, zo stelt hij in de regionale talkshow.

Fredrik Aursnes lijkt voorlopig bij Feyenoord te blijven. Schildkamp: “Feyenoord kan makkelijk aan de vraagprijs vast blijven houden. Maar vijftien miljoen euro zou waanzinnig zijn als je hem voor vier ton hebt gehaald twaalf maanden geleden.” Dennis van Eersel: “De must om hem te verkopen is er niet meer, dus kan je als club meer vragen. Een aantal weken geleden is Benfica in Rotterdam geweest, maar daarna is het stil gebleven.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.