FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord serieus bezig met nieuw contract voor Orkun Kokcu’

Orkun Kokcu kan zijn contract bij Feyenoord openbreken en verlengen. De speler zou zelf intern hebben aangegeven deze zomer het liefst bij de club te blijven.

”Er worden serieuze pogingen gedaan om Kökcü te laten bijtekenen”, vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in FC Rijnmond. ”Eind van vorig seizoen was het een van de spelers die leek te gaan vertrekken. Langzaam zijn er ook wel signalen dat dat helemaal niet het geval meer is.”

”Kökcü heeft er zelf oren naar om bij Feyenoord te blijven en nog één seizoen heel belangrijk te zijn”, vervolgt de journalist. ”De transfersom kan alleen maar oplopen wanneer de middenvelder goed blijft presteren. Er zijn wel eens biedingen op hem geweest, maar dat is alweer even geleden. Concreet is het al even stil.”

Den Ouden is van mening dat het een goede zaak is wanneer de international van Turkije nog blijft. ”Voordat Slot er was heeft Kökcü te weinig gepresteerd. Onder Slot heeft hij een grote verandering ondergaan. Misschien is hij nog niet op zijn top. Als Feyenoord nog een jaar wacht en hem veel laat spelen is Kökcü straks nog meer waard.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *