FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bronstig Roda neemt speler over van Feyenoord’

Lennard Hartjes zet zijn loopbaan voorlopig voort bij Roda JC. Dit weet het medium Feyenoord Youth Watcher te melden.

Het werd maandag bekend dat Roda een verdedigende middenvelder zoekt en uit was gekomen bij Hartjes. De negentienjarige speler heeft een contract tot 2025 in Rotterdam, maar hoeft dit seizoen niet op veel speeltijd te rekenen. Na enkele dagen van onderhandelingen zijn Roda en Feyenoord eruit en speelt de middenvelder het komende seizoen in Kerkrade.

Hartjes doorliep de jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam en kwam in 2015 bij Feyenoord terecht. De speler belandde via het O17- en O18-elftal bij het beloftenelftal en maakte een goede indruk in de voorbereiding. Hartjes speelde onder meer in de voorbereiding mee met het eerste elftal, maar moet zijn debuut in de Eredivisie nog maken. De verwachting is dat Roda en Feyenoord de overstap snel wereldkundig maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *