FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DONE DEAL! Feyenoord heeft nieuwe aanwinst te pakken

Feyenoord heeft zich versterkt met de doelman Timon Wellenreuther. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van het Belgische Anderlecht. Dit hebben de Rotterdammers laten weten via hun digitale kanalen.

De oud-doelman van Willem II kijkt uit naar zijn nieuwe club. “Ik voel me erg goed, ben trots om dit shirt nu te mogen dragen”, zegt Wellenreuther op de clubsite van Feyenoord. “Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen”, besluit de doelman. De doelman krijgt rugnummer 22 en sluit deze week aan bij de selectie.

Wellenreuther stond in twee periodes precies honderd keer onder de lat bij Willem II. Feyenoord versterkte zich deze zomer al met tien spelers: Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber. Ook Igor Paixão is in aantocht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *