FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt afscheid van Aursnes maar pakt geen klapper’

De kans is nog steeds groot dat Feyenoord-middenvelder Fredrik Aursnes op korte termijn naar Benfica verkast. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

In het RTL-programma VTBL verklaarde Romano maandagavond: “Er schijnt een deal aan te komen. Ze zijn aan te wachten tot Benfica Weigl verkocht heeft, een middenvelder. Dan kunnen ze de deal rond krijgen. De speler heeft ‘ja’ gezegd tegen Benfica en Roger Schmidt. De clubs zijn klaar om de deal te sluiten.”

Volgens Romano gaat Feyenoord niet de hoofdprijs vangen voor Aursnes. De transfersom lijkt lager uit te pakken dan voorheen werd gemeld. “Het gaat om dertien miljoen euro plus bonussen. De deal is bijna rond. Het is belangrijk dat Benfica Weigl laat gaan, want dan kunnen ze de deal rond maken.”

Aursnes zou de vierde grote uitgaande transfer worden bij Feyenoord. Eerder werden Luis Sinisterra (Leeds United), Tyrell Malacia (Manchester United) en Marcos Senesi (AFC Bournemouth) voor minimaal vijftien miljoen euro verkocht door de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *