FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wacht niet af en toont daadkracht

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met de twee jeugdspelers Thijs Jansen en Sem Valk. Hier maakt het medium Feyenoord Youth Watcher melding van.

De twintigjarige keeper Jansen speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor TOP Oss. Jansen had nog een contract tot medio 2023 en gaat snel tekenen. Valk is een twintigjarige centrale verdediger en zijn contract loopt ook nog tot medio 2023.

Valk maakte in de thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa vorig jaar als invaller zijn officiële debuut voor Feyenoord. Jansen maakte in de herfst van 2020 zijn officieuze debuut voor het eerste elftal in de oefenwedstrijd tegen KRC Genk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *