FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dat is waarom ik voor meerdere jaren heb getekend bij Feyenoord’

Jaivaro Dilrosun is in zijn nopjes met zijn nieuwe contract bij Feyenoord. De buitenspeler kwam deze zomer over van het Duitse Hertha BSC en heeft vertrouwen in de selectie van zijn nieuwe werkgever.

Dilrosun erkent dat de voorbereiding niet helemaal verliep zoals gehoopt. Feyenoord leed onder meer een 0-7 nederlaag tegen FC Kopenhagen. Volgens Dilrosun houdt de uitslag verband met het toentertijd ontbreken van kwaliteitsinjecties. “Het is mooi dat er steeds meer nieuwe gezichten op het trainingsveld zijn. Dat betekent dat de selectie steeds meer vorm krijgt en goede spelers met veel kwaliteit erbij komen”, zegt hij tegen Hand in Hand van FSV De Feijenoorder. “Ik heb veel vertrouwen in de groep die er nu staat. En ik ben dankbaar om deel uit te maken van dit nieuwe Feyenoord.”

Met een duidelijk doel voor ogen is Dilrosun naar De Kuip gekomen. “We willen graag meedoen om de bovenste plekken en het gat met Ajax en PSV verder verkleinen”, maakt hij duidelijk. Daarbij wil de 24-jarige aanvaller zich in Europees verband meten met grote Europese clubs. Toch blijft Dilrosun resultaatgericht en wil hij bij Feyenoord spelen om de prijzen. “Dat is waarom ik een meerjarig contract heb getekend bij deze club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *