FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord terug in de race voor buitenkansje’

Feyenoord zou weer terug in de race zijn om de handtekening van de Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto. Hier maakt het medium TuttoMercatoWeb melding van.

Gnonto werd maandenlang gelinkt aan PSV en Feyenoord, maar de Italiaan leek zijn carrière niet in Nederland te gaan vervolgen. Volgens transferspecialist Gianluca di Marzo zou Leeds hem voor slechts vier à vijf miljoen weg gaan halen bij FC Zürich, dat de vraagprijs voor Gnonto fors verlaagde nadat plaatsing voor de Europa League misgelopen werd.

Feyenoord gaat mogelijk nog een stokje voor die transfer steken, ook al haalden de Rotterdammers reeds Igor Paixao (Coritiba) er al bij als extra optie op de flanken. Dat claimt journalist Conterio althans te weten.

Rutger Vinke, beter bekend als Feyenoord Transfermarkt op Twitter, meldde eerder nog in Studio 1908 al: “Daar kan je nu wel een kruis doorheen zetten. Feyenoord heeft met Paixão een interessanter target gevonden.” Volgens Vinke had dat niets te maken met Gnonto zelf. “Die jongen (Paixão, red.) wilde heel graag, net als Gnonto natuurlijk. Het was een topoptie voor Feyenoord, maar toch waren er mensen met twijfels. Het is Paixão geworden.”

De positie van Gnonto was één van de discussiepunten bij Feyenoord. De Italiaanse aanvaller zou niet perfect passen in de speelwijze van trainer Arne Slot, die in dat geval links- of rechtsom concessies zou moeten doen. Mogelijk is er nu dus een oplossing voor gevonden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *