FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij is bij ons bekend, maar hij is speler van Feyenoord’

Vanavond speelt FC Twente in de voorronde van de Conference League tegen het Italiaanse Fiorentina. De trainer van de ‘La Viola’ Vincenzo Italiano liet zich in de persconferentie voorafgaand aan dit duel uit over de interesse van zijn club in Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu.

Italiano ontkent de interesse niet, maar wil er ook niet te veel woorden aan vuilmaken. “Ik ken hem inderdaad”, bevestigt de Fiorentina-coach op een persconferentie. “Hij heeft kwaliteiten, maar is een speler van Feyenoord. Feyenoord heeft veel goede spelers. Daar laat ik het bij.”

Fiorentina richt zich nu op het tweeluik met FC Twente: de winnaar gaat naar de groepsfase van de Conference League. Italiano: “We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om deze wedstrijd te spelen. We willen het goed doen. Ik eis concentratie en maximale aandacht.”

Italiano is onder de indruk van Twente. “Twente is een heel lastige tegenstander, ze hebben al lang niet meer verloren, werken al een tijdje samen en hebben kwaliteitsspelers”, aldus de Italiaan, die waarschijnlijk vijf basisspelers, waaronder topaankoop Luka Jovic, zal sparen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *