FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik heb nog een Feyenoord-salaris, voor sommige clubs is dat nogal fors’

Mark Diemers kijkt met verschillende gevoelens terug op zijn dienstverband bij Feyenoord. De middenvelder begrijpt de kritiek van de supporters maar vind ook dat hij goed genoeg was om het shirt van de Rotterdammers te dragen.

Diemers, door Feyenoord verhuurd aan FC Emmen, had het niet makkelijk in twee seizoenen Feyenoord. “Ik denk dat ik niet helemaal constant ben geweest, maar dat was ook moeilijk in dat jaar”, verwijst hij in gesprek met ESPN naar de vijfde plek in het seizoen 2020/2021.

“Het is te makkelijk om te zeggen dat de supporters de pik op mij hebben gehad. Ze hebben me nooit helemaal omarmd, maar dat heeft ook zeker aan mezelf gelegen”, is Diemers zelfkritisch. “Maar in anderhalf jaar tijd heb ik 42 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Dat lukt niet als je het niveau niet aan kunt.”

Diemers kon deze zomer naast Emmen naar meer (Eredivisie-)clubs, waaronder SC Cambuur. “Cambuur blijft echt wel mijn cluppie. Ze hebben zich in het begin van de transferwindow bij mij gemeld via trainer Henk de Jong, met wie ik veel contact heb. Alleen heb ik nog een Feyenoord-salaris en dat is voor sommige clubs moeilijk te behappen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *