FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Serie A-club kan mij nu niet verder brengen dan Feyenoord doet’

Feyenoord hoeft deze zomer niet bang te zijn dat Orkun Kokcu de club verlaat voor een avontuur bij Fiorentina. Hij ziet die ploeg namelijk niet als een stap voorwaarts in zijn loopbaan.

Tegenover het Turkse TRT SPORT laat Kökcü weten geen belangstelling te hebben in een overstap naar Florence. “Ik ben op de hoogte van de interesse van Fiorentina en ik respecteer de club zeer. Maar ik denk niet dat Fiorentina mij op dit moment verder kan brengen dan mijn huidige club Feyenoord”, vertelt de international van Turkije aan het medium in zijn thuisland.

Door die overgang kan wat hem betreft dan ook een definitieve streep. “Fiorentina behoort voor mij niet tot de opties”, verduidelijkte de spelmaker. Kökcü staat ook op het schaduwlijstje van Leicester City, dat in hem mogelijk de opvolger ziet van Youri Tielemans. Mocht de Belgische middenvelder vertrekken, dan schakelt The Foxes door. Over die transfer sprak Kökcü zich overigens nog niet uit.

Fiorentina-coach Vincenzo Italiano zei afgelopen week op de persconferentie voorafgaand aan de Conference League-wedstrijd tegen FC Twente nog wel dat Orkun Kökçü een zeer getalenteerde speler is en dat ze blijven werken aan een transfer, maar het heeft er alle schijn van dat hij zijn energie beter in andere potentiële versterkingen kan stoppen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *