FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord legt ‘timberachtig’ bedrag neer voor volgende aankoop

Feyenoord heeft de volgende transfer zo goed als binnen. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met het Argentijnse Godoy Cruz over de middenvelder Ezequiel Bullaude. Hier maakt het medium TyC Sports melding van.

De Rotterdammers betalen in eerste instantie 7,5 miljoen euro, plus 1 miljoen aan mogelijke bonussen. Daarnaast heeft Godoy Cruz recht op tien procent van een toekomstige transfer. Voor de huidige nummer zes van de Argentijnse competitie betekent het de duurste uitgaande transfer ooit. Voor Feyenoord is het een evenaring van het transferrecord. Ook Quinten Timber verhuisde voor 7,5 miljoen naar De Kuip.

Bullaude is een nummer tien, die bezit over diepgang, scorend vermogen en techniek. Hij neemt zondag afscheid van zijn club in de thuiswedstrijd tegen Independiente, waarna hij naar Nederland vliegt. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan tekent hij een meerjarig contract. Een transfer van Bullaude tekende zich al enige tijd aan. Afgelopen week gaf hij nog twee assists in het duel met Sarmiento en vervolgens kreeg hij een publiekswissel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *