FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord raast maar door en versterkt zich met ‘koopje’

Feyenoord lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de Argentijnse middenvelder Ezequil Bullaude. Hier maakt De Telegraaf melding van. Er ligt in Rotterdam Zuid een contract voor vijf seizoenen voor hem klaar.

De krant meldt tevens dat het transferbedrag een stuk lager zal uitvallen, dan dat Feyenoord betaalde voor onder meer Quinten Timber en David Hancko. Het tweetal kostte de Rotterdammers beiden meer dan zeven miljoen euro.

Bullaude komt over van het Argentijnse CD Godoy Cruz en is al de dertiende aanwinst voor Feyenoord. De Rotterdammers lijken echter nog niet uitgewinkeld, want ook FC Twente-middenvelder Razim Zerrouki zou nog op het lijstje staan. Zerrouki is kandidaat om Fredrik Aursnes op te volgen, die onlangs de overstap maakte naar Benfica. Vooralsnog lijkt een transfer nog niet aanstaande gezien Twente hoog in de boom zit.

De Tukkers zouden naar verluidt een bedrag van tien miljoen euro willen zien voor de middenvelder, maar Feyenoord is niet van plan om aan dat bedrag te voldoen. De Algerijns international wil zelf dolgraag de overstap maken naar de Rotterdammers en hoopt dat zijn huidige werkgever toch nog water bij de wijn wil doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *