FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guus Til kind van de rekening bij PSV’

Volgens voormalig voetbaltrainer Huub Stevens zou het goed kunnen dat Guus Til dit seizoen niet meer vaak in actie zal gaan komen voor PSV. Volgens hem is het middenveld van de Eindhovenaren met Xavi Simons meer in balans.

Stevens zag in de wedstrijd tussen Ajax en PSV wel de kwaliteiten van Til boven komen drijven. “Hij kon als lopende middenvelder heel goed om Luuk de Jong heen spelen en profiteren van de ruimtes die er kwamen omdat De Jong tegenstanders bindt. Als Til dan in de zestien komt, is hij heel gevaarlijk”, zo verklaarde Stevens in interview met Voetbal International.

Toch geeft Stevens liever de voorkeur aan een middenveld waar plaats is voor Simons. “Ik verwacht dat Til niet zoveel gaat spelen. Voor de balans bij PSV is het belangrijker dat er meer een pure voetballer staat dan een dynamische middenvelder. Simons is dat wel. Ik hoop dat hij deze ontwikkeling doorzet, want hij kan echt verschrikkelijk goed voetballen.”

One thought on “‘Guus Til kind van de rekening bij PSV’

 1. Dat krijg je ervan…

  Je oude werkgever in het hard te steken !
  Waar ze je een kans boden, en uit het slop haalden.

  Denkent enkel maar aan geld….
  Geen enkel Club gevoel !

  En dan nu banken.
  Dat heet Carma

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *