FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord pakt 33X investering terug!

Het is definitief. Fredrik Aursnes verruilt Feyenoord voor het Portugese Benfica. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

De transfer van Rotterdam naar Lissabon leek al een tijdje in kannen en kruiken, maar het duurde nog even voordat deze definitief werd afgerond. Zo speelde de 26-jarige Scandinaviër nog voor Feyenoord tegen Vitesse en sc Heerenveen, terwijl hij al op weg leek naar Benfica. Toen hij afgelopen zondag niet meedeed tegen RKC Waalwijk, was duidelijk dat de overstap daadwerkelijk plaats ging vinden.

Schmidt

Trainer Roger Schmidt wilde Aurnes maar wat graag naar zijn nieuwe club halen, en is nu geslaagd in die missie. De controleur zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2027. Benfica betaalt de stevige som van vijftien miljoen euro aan Feyenoord. Aursnes was een van de belangrijke krachten in het Conference League-succes van vorig seizoen,

De stadionclub maakt in een jaar tijd enorm veel winst op de Noorse international. In de zomer van 2021 kwam hij nog voor slechts vierenhalve ton over van Molde. Feyenoord kijkt nu naar de mogelijkheid om voor het verstrijken van de transferdeadline een vervanger te halen voor Aursnes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *