FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Aanwinst nummer veertien van het seizoen is bijna een feit

Feyenoord is bijna rond met aanwinst nummer veertien van het seizoen. Als de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude succesvol de medische keuring doorstaat dan tekent hij een contract voor vijf seizoenen bij De Stadionclub.

De 21-jarige Bullaude stond al langer op de radar bij de scouting van Feyenoord vanwege zijn technische kwaliteiten, in combinatie met snelheid en diepgang.

Eerder deze zomer haalde Feyenoord al Danilo (Ajax), Wieffer (Excelsior), Taabouni (AZ), Dilrosun (Hertha BSC), Timber (FC Utrecht), Szymanski (Dinamo Moskou), Idrissi (Sevilla), Gimenez (Cruz Azul), Rasmussen (Fiorentina), Paixao (Coritiba), Lopez (San José), Wellenreuther (Anderlecht) en Hancko (Sparta Praag). De Rotterdammers vangen daarmee het vertrek van vele spelers op, maar willen ook nog een vervanger voor Fredrik Aursnes op het middenveld halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *