FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met AS Roma om volgende klapper’

Feyenoord strijd momenteel om de handtekening van de 27-jarige middenvelder Florian Grillitsch. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De Oostenrijkse international vertrok deze zomer transfervrij bij Hoffenheim, maar vond nog geen nieuwe club. Naar verluidt liepen onderhandelingen met Fiorentina, Galatasaray en Brighton & Hove Albion vast op zijn hoge eisen. Hoewel hij inmiddels van management is gewisseld, is het vrij hoge salaris ook voor Feyenoord het grootste struikelblok.

De 27-jarige Grillitsch wordt ook in verband gebracht met AS Roma, terwijl eerder deze zomer Ajax-trainer Alfred Schreuder nog bij hem informeerde. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Hoffenheim.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *