FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Interesse in man van zestien miljoen euro is serieus’

Feyenoord wil een serieuze slag slaan met het aantrekken van de Oostenrijkse middenvelder Florian Grillitsch. De 27-jarige international is transfervrij op te pikken en heeft een transferwaarde van maar liefst zestien miljoen euro. De interesse in hem van De Stadionclub is volgens het medium 1908 groot.

Hij wordt gezien als de mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes, die recentelijk naar SL Benfica vertrok. Grillitsch maakte voorheen onder meer furore op het middenveld van Werder Bremen (2013-2017) en TSG Hoffenheim (2017-2022), maar zit al de gehele zomer zonder club. Hij hield in de tussentijd zijn conditie netjes op peil, maar zal qua wedstrijdritme niet direct inzetbaar zijn.

Grillitsch kan bij Feyenoord herenigd worden met landgenoot Gernot Trauner. De twee kennen elkaar van het nationale elftal van Oostenrijk, waar beide spelers actief voor zijn.

Hij stond eerder in de belangstelling van onder meer Brighton & Hove Albion, Galatasaray, ACF Fiorentina en AC Milan. Ook was er deze zomer contact met Ajax-trainer Alfred Schreuder. De twee kennen elkaar uit hun tijd bij TSG Hoffenheim. Een akkoord met een nieuwe club kwam voor Grillitsch vooralsnog niet van de grond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *