FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit bedrag moet Feyenoord neertellen om deal te laten slagen’

Feyenoord gaat nog steeds proberen om middenvelder Ramiz Zderrouki naar De Kuip te halen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De Rotterdammers leken van Zerrouki af te zien, wegens de hoge vraagprijs van Twente. Volgens de ochtendkrant zit de Stadionclub ‘nog altijd op het vinkentouw’. Het eerste bod van Feyenoord, dat vijf miljoen euro, met een uitloop door bonussen naar 6,5 miljoen euro, bedroeg, werd afgewezen door de Tukkers. Naar verluidt heeft Feyenoord kans van slagen, wanneer de club bereid is naar de 7,5 miljoen euro te gaan.

Zerrouki geldt niet als enige potentiële kandidaat om Fredrik Aursnes op te volgen. Nu de Noor rond is met Benfica, wedt Feyenoord op meerdere paarden. De Rotterdammers hebben ook een lijntje uitgezet naar Florian Grillitsch, die transfervrij is na diens vertrek bij Hoffenheim. De vraag rijst of de Oostenrijker haalbaar is, aangezien zijn salariseisen naar verluidt niet mild zijn.

3 thoughts on “‘Dit bedrag moet Feyenoord neertellen om deal te laten slagen’

  1. Als hij echt zo goed is dan betaal je gewoon die 7,1 miljoen
    Later verdien je dit wel terug als hij in de kijker staat tijden het Europese avontuur

  2. Nee Piet is hij niet waard vanavond zakt hij door het ijs middelmatig voetballer loopt ook traag

  3. Niet kopen deze speler, voegt niets toe, maakt helemaal geen indruk op mij bij Twente, is geen 7 miljoen waard, maximaal 3,5 miljoen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *