FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Pot 1 in de Europa League lonkt nog nadrukkelijk voor Feyenoord

Door de goede Europese resultaten van Feyenoord in het afgelopen seizoen maken de Rotterdammers nog kans om in pot 1 te komen van de Europa League. Op 26 augustus zal deze loting gaan plaatsvinden.

AS Roma, Manchester United, Arsenal, Lazio, Sporting Braga, Rode Ster Belgrado en Dynamo Kiev behoren definitief tot Pot 1. Feyenoord kan nog stijgen wanneer Olympiakos Piraeus wordt uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League. Het duel tegen Apollon Limasol begint donderdagavond om 21:00 uur. De heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Feyenoord zag Rangers FC ten koste van PSV doorgaan naar de groepsfase van de Champions League. FC Kopenhagen wist te winnen van Trabzonspor en FK Bodø/Glimt werd uitgeschakeld door Dinamo Zagreb. De resultaten zijn gunstig voor de Rotterdammers, omdat Rangers FC, FC Kopenhagen en Dinamo Zagreb over meer coëfficiënten punten beschikken dan Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *