FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord krijgt slecht Europees nieuws voor de kiezen

Zowel Feyenoord als PSV zitten ingedeeld in pot 2 van de Europa League. De Rotterdammers mochten lang hopen op pot 1 maar Olympiakos Pireaus wist zich via strafschoppen nog te plaatsen ten koste van Apollon Limassol. Bij een nederlaag van de Griekse topclub hadden ze in de bovenste pot gezeten.

In Pot 1 zitten onder andere de Engelse grootmachten Manchester United en Arsenal. Ook AS Roma en Lazio Roma behoren tot de mogelijke tegenstanders. Daarnaast kunnen de Eredivisie-clubs nog Sporting Braga, Roder Ster, Dinamo Kiev of Olympiakos treffen in de groepsfase.

In Pot 2 zitten eveneens een aantal sterke ploegen, die Feyenoord en PSV in ieder geval ontlopen. AS Monaco, Stade Rennais en Real Sociedad kunnen daardoor niet getroffen worden, eveneens als Malmö FF, Qarabag en Ludogorets. In Pot 3 lijken op voorhand Real Betis Sevilla, SC Freiburg en Fenerbahçe de meest lastige opponenten te zijn. In Pot 4 oogt het Turkse Trabzonspor als de meest lastige tegenstander. De loting is vrijdagmiddag om 13:00 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *