FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wijst plannen voor nieuw stadion voorlopig af’

Feyenoord lijkt de komende jaren nog in De Kuip te voetballen. De gemeente blijft de mogelijkheid naar een nieuw onderkomen onderzoeken maar de club staat er momenteel niet achter.

De clubleiding van Feyenoord ziet Feyenoord City of een ander stadionplan niet als optie voor de komende jaren. Een woordvoerder van Feyenoord vertelde tegenover het Algemeen Dagblad dat de club niet op de hoogte was van het besluit van de gemeente. “We nemen dit voor kennisgeving aan. Wij zijn hier niet bij betrokken geweest.”

Feyenoord laat dan ook weten zich niet te focussen op een nieuw stadionplan. “Wij hebben geen idee welke aanpassingen zijn aangebracht. Feyenoord kijkt op dit moment niet meer mee. Wij zijn bezig met het versterken van de selectie en geld te verdienen met transfers. Ons standpunt sinds de laatste persconferentie is ongewijzigd.” De gemeente Rotterdam heeft aan een plan gewerkt hebben dat 54 miljoen goedkoper is dan het laatste voorstel. Feyenoord wil zich echter de komende jaren richten op het investeren van het opknappen van De Kuip.”

2 thoughts on “‘Feyenoord wijst plannen voor nieuw stadion voorlopig af’

  1. Koop nou verdorie dat concept van het Valencia stadion 70 mil.
    en je bent klaar ! capaciteit 70.000 man

  2. Feyenoord mag hopen dat de gemeente de voor het nieuwe stadion gereserveerde kavel niet gaat volbouwen met woningen. Mocht na 15 jaar of later de Kuip zodanig in verval raken dat de veiligheid van toeschouwers niet meer kan worden gegarandeerd, dan dreigt sluiting en zal de BVO voor het voortbestaan van de club een nieuwe bouwlokatie moeten zoeken en dat zal niet meevallen als je ziet wat er allemaal bij komt kijken. Omringende gemeenten zal niet kunnen zodat de Kuip op de huidige plek zal moeten worden herbouwd eventueel gefaseerd. Zal ongetwijfeld heel veel hoofdbrekens kosten met mogelijk een periode zonder publiek. Ga er maar aan staan, BVO.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *