FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot toont spierballen en wijzigt opstelling’

Morgen speelt Feyenoord in de competitie tegen FC Emmen. En de verwachting is dat trainer Arne Slot een aantal wijzigingen zal doorvoeren. Zo lijkt Oussama Idrissi het kind van de rekening te worden.

Tegen RKC Waalwijk (0-1 overwinning) koos Slot nog voor debutant Quilindschy Hartman, maar het is niet waarschijnlijk dat hij opnieuw aan de aftrap staat. Het Algemeen Dagblad schrijft: “De Slowaakse verdediger Dávid Hancko, afgelopen week overgekomen van Sparta Praag, zal debuteren. Waarschijnlijk als linksback. De Peruaan Marcos Lopez debuteert nog niet, hij is niet fit uit de oefenwedstrijd tegen Willem II gekomen.”

Het centrale duo Gernot Trauner en Jacob Rasmussen lijkt te mogen blijven staan. Het middenveld blijft ten opzichte van RKC-uit intact, dus met Orkun Kökçü in de gelederen. Voorin zal Patrik Walemark de plaats van Oussama Idrissi waarschijnlijk innemen. Laatstgenoemde begon in Waalwijk in de basis, maar werd al na 45 minuten geslachtofferd door Slot.

Het is niet onwaarschijnlijk dat Slot nóg een wijziging zal doorvoeren in de basisformatie van Feyenoord. Danilo Pereira is namelijk nog een vraagteken, maar het AD neemt hem wel op in de waarschijnlijke opstelling.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Geertruida, Trauner, Rasmussen, Hancko; Timber, Szymanski, Kökçü; Walemark, Danilo, Dilrosun.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *