FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat het flikken in de Europa League’

Voormalig Feyenoord-speler Ron Vlaar heeft er goede hoop op dat Feyenoord dit seizoen zal gaan overwinteren in de Europa League. Dit liet hij weten tegenover VTBL.

‘Feyenoord heeft minder die overtuiging in het spel dan PSV dat heeft. Feyenoord is meer aan het bouwen, maar Arne krijgt het voor elkaar om weer een sterke groep te samen te stellen,’ aldus Ron Vlaar. Zeljko Petrovic sluit zich hierbij aan: ‘Ongelofelijk wat Slot heeft gedaan afgelopen jaar. Groot compliment. Ik vind het een geweldige trainer, die welbespraakt is maar wel altijd professioneel blijft.’

Petrovic was ook aanwezig in Tirana om de Conference League finale van Feyenoord bij te wonen. ‘Dat was de enige wedstrijd van dat seizoen dat Trauner slecht speelde. Enorm zonde dat ze die wedstrijd niet hebben gewonnen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *