FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord blijft vol gas gaan voor droomaankoop’

Feyenoord heeft de komst van Ramiz Zerrouki nog altijd niet uit haar hoofd gezet. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde 1908 melding van.

De 24-jarige Algerijnse middenvelder staat al langere tijd in de belangstelling van Feyenoord, maar de Rotterdammers hikken tegen de hoge vraagprijs aan van Twente. De Tukkers willen acht miljoen euro zien voor de spelmaker, maar dat is Feyenoord vooralsnog te gortig. De Rotterdammers zouden dinsdag nog een bod gedaan hebben van zes miljoen euro, maar dat bod is afgewimpeld door Twente.

Feyenoord aasde ook lange tijd op de Oostenrijks international Florian Grillitsch, maar de middenvelder koos ervoor om bij aartsrivaal Ajax te tekenen. Mogelijk dat het mislopen van Grillitsch Feyenoord weer richting Zerrouki heeft bewogen, al lijkt er ook beweging ontstaan vanuit de kant van Twente. Of Feyenoord al een nieuw bod gedaan heeft is niet bekend, maar de kans is aanwezig dat de transfer alsnog voor vanavond 23.59 uur rond komt. Zerrouki wil zelf heel graag de overstap maken naar Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *