FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt flinke klap te verwerken op deadline day’

Ajax staat op het punt om toe te slaan voor Florian Grillitsch. Hij is interessant voor de Amsterdammers omdat hij een transfervrije status geniet. Even leek Feyenoord met hem aan de haal te gaan, maar volgens het doorgaans erg betrouwbare Twitteraccount Hamstelaar trekt Ajax aan het langste eind.

De 27-jarige Grillitsch verliet deze zomer transfervrij Hoffenheim, maar zit nog altijd zonder club. De middenvelder zou ook al in de belangstelling hebben gestaan bij onder meer Fiorenina, AC Milan en Brighton Hove & Albion. Tot een overeenkomst kwam het echter niet, waardoor Grillitsch nog altijd op zoek is naar een nieuwe club.

De middenvelder zou eerder deze zomer zelfs ook contact hebben onderhouden met Ajax-trainer Alfred Schreuder, die hem nog kent uit zijn periode bij Hoffenheim. Voor zijn komst naar Hoffenheim speelde Grillitsch tussen 2013 en 2017 voor Werder Bremen. De Oostenrijks international heeft in totaal 178 Bundesliga-duels achter zijn naam staan waarin hij zes keer tot scoren kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *