FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord zet streep door Zerrouki, en gaat nu vol voor deze opties

Feyenoord heeft definitief een streep gezet door de komst van Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Vraag en aanbod van beide partijen ligt te ver uit elkaar. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Twente verlangt naar verluidt acht miljoen euro voor Zerrouki en dat is Feyenoord te gortig. De Rotterdammers deden in een eerder stadium van de transferperiode een bod van 4,5 miljoen euro, exclusief bonussen, maar dat was voor de Tukkers te weinig om Zerrouki van de hand te doen. Twente wil op Deadline Day niet meer met Feyenoord om tafel om te onderhandelen, klinkt het.

Feyenoord houdt nog wel hoop op de komst van Sivert Mannsverk. De Molde FK-middenvelder is tot dusver ook te duur gebleken. Dinsdag werd Kristoffer Olsson bij Feyenoord aangeboden. De Stadionclub zou positief tegenover een transfer staan, al geldt voor Olsson dat hij niet alleen in Rotterdam aangeboden is. Olsson beschikt nog over een contract tot medio 2025 bij Anderlecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *