FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fortuna meldt zich bij Feyenoord voor Ultee-opvolger’

In de wandelgangen klinkt het geluid dat Feyenoord in Marino Pusic de opvolger ziet van de vertrokken Sjors Ultee. Vijf jaar geleden stond Pusic ook al eens op de nominatie om aan de slag te gaan bij Fortuna.

“We waren zo goed als rond, maar toen kwam FC Twente. Nu heb ik geen rechtstreeks contact gehad met Fortuna, dus ik weet niet wat er waar is van de geruchten dat ik in beeld ben”, reageert de rechterhand van Arne Slot bij Voetbal International.

“Wel heb ik aanbiedingen gehad van clubs uit Zuid-Europa. Die heb ik geweigerd. Het is niet dat ik geen ambities heb als trainer, maar ik ben gelukkig bij Feyenoord. Er moet echt iets bijzonders komen, wil ik verder gaan kijken. Dat is nu niet aan de orde.”

In De Kuip, waar Pusic nog tot medio 2024 vastligt, gaat hij werken met een behoorlijk gerenoveerde spelersgroep. “Dat is weer een mooie uitdaging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *