FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Santiago Giménez geniet: ‘De supporters zijn geweldig’

De nieuwe Feyenoord-aanwinst is blij met zijn keuze voor Feyenoord. Tegen FC Emmen maakte hij zijn eerste goal in Rotterdamse dienst en is onder de indruk van de fans.

”De fans zijn geweldig. Je krijgt kippenvel als je in het stadion bent. Dat ik hier een doelpunt mocht maken was iets geweldigs. Ik geef alle eer aan God. Ik hoop dat het de eerste van velen was”, begint de spits in gesprek met Claro Sports. ”Toen ik de goal maakte dacht ik aan mijn familie, vrienden en alle mensen die me hebben gesteund en geholpen.”

”Ik wist gewoon dat die bal erin zou gaan.” Giménez is één van de nieuwkomers bij het ‘nieuwe Feyenoord’ en spreekt van een ”zeer leuke groep”. ”Omdat er heel veel nieuwe spelers zijn, werd het al snel een geweldige groep. We passen allemaal bij elkaar, omdat we een team zijn en dat heeft me veel geholpen om me aan te passen.”

”Ik versta geen woord in het Nederlands, maar ik begrijp Engels perfect en de meeste spelers spreken Engels, dus dat helpt.” Het WK in Qatar is het grote doel. ”Ik weet niet hoe dicht ik bij de selectie zit. Het feit dat ik van club ben veranderd, maakt denk ik geen verschil. Ik ga keihard werken en mijn best doen op het veld. Dan gaan we het zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *