FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KNVB geeft Feyenoord extra rust in Europa League-campagne

De KNVB heeft wat aanpassingen gedaan in het speelschema van de clubs die in Europa uitkomen. Zo ook bij Feyenoord.

Voor de Rotterdammers betekent dit concreet dat de wedstrijd van zondag 30 oktober tegen SC Cambuur verplaatst is naar donderdag 10 november om 20:00 uur. De Rotterdammers treffen de ploeg van Henk de Jong in De Kuip. Het weekend van 30 oktober is Feyenoord dus vrij. De rest van de ploegen komen wel gewoon in actie.

Feyenoord krijgt tussen de uitwedstrijd tegen Sturm Graz en de laatste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen SS Lazio extra rust. De ploeg van trainer Arne Slot gaat op donderdag 27 oktober op bezoek in Oostenrijk en op 3 november staat de wedstrijd tegen de Italianen in de agenda.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *