FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Analist schrikt van nieuwkomer bij Feyenoord’

Feyenoord wist afgelopen weekend met 3-4 te winnen op bezoek bij Go Ahead Eagles. Er ging veel fout aan Rotterdamse kant en analist Kenneth Perez schrok vooral van nieuwkomer Fredrik André Björkan.

“Ik heb mijn bedenkingen”, reageert Perez in het ESPN-programma Voetbalpraat. “Zijn motoriek kon mij niet echt bekoren. Over het algemeen is dat best belangrijk in het profvoetbal.” Wel noemt de Deen het ‘een goed teken’ dat de Feyenoord-verdediger zelf ook ontevreden was.

Karim El Ahmadi neemt Björkan nog in bescherming: “Ik denk wel dat we hem niet helemaal kunnen beoordelen na een wedstrijd, maar die momenten zagen er wel heel ongelukkig uit. Misschien heeft hij maar een paar dagen getraind. Laten we hem nog even beoordelen in de volgende wedstrijd.

VI-journalist Martijn Krabbendam vindt het nog te vroeg voor een hard oordeel. “Björkan had helemaal geen ritme of niks. Daar zetten ze dan vol druk op en die had daar echt moeite mee. Ze hebben hem uitgebreid bekeken en ze wilde hem eigenlijk vorig jaar al halen. Ze zien daar toch iets in wat op termijn goed genoeg moet zijn om linkervleugelverdediger bij Feyenoord te zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *